Tiszta Politika

Tiszta Politika

Soros elrabolta(tta) Jurák Katát

2018. január 26. - Máté Hanyecz

Mély megrendüléssel értesültünk róla, hogy a sokak által kedvelt és szeretett népszerű publicistának, Jurák Katának azután veszett nyoma, hogy több ízben is kritizálta és leleplezte hiteltelenségét a januári diáktüntetésnek.

jurak.jpg

Jurák Kata egy postban éppen azt fejtegette, hogy Soros aktivistái és fizetett szervezetei frontális támadásba lendültek a magyar jogállamiság ellen. A milliárdos spekuláns hattérhatalmista Soros odáig ment, hogy egyenesen fiatalkorú gyerekeket rontott meg és fizetett nekik szolgáltatásokért cserébe.

Nevezetesen, hogy kimenjenek tüntetni, az európai szinten legfejlettebb oktatási rendszerrel szemben.

Kiderült továbbá az is, hogy az újságírónő felderítette, hogy Soros most is magángépekkel szállított Budapestre, több külföldi fiatalt, akik a maffiahálózatának szerves részei. Jurák arra is rávilágított, hogy ezek a fiatalok nem mind önszántukból teljesítik a milliárdos terveit és követeléseit, állítása szerint többeket fogva tart és zsarol.

Miután Jurák Kata leleplezte Soros sátáni tervét és összeesküvését a milliárdos a magyar törvényeket nem tisztelve, megdöbbentő lépésre szánta rá magát.

Információink szerint a fizetett tüntetők elrabolták a helyszínről tudósító Jurák Katát, majd ezt követően az egyik magángépen megkötözve vitték el az országból.

Jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen.

Amit az eddigiekből kiindulva sejteni lehet az, hogy Soros megpróbálja zsarolással és agymosással Jurákot is Soros-katonává alakítani.

Amennyiben bármilyen információval rendelkezik az újságírónő hollétéről kérjük jelezze!

Kérjük továbbá, hogy ossza meg a cikket, hogy mielőbb kiszabadulhasson a szeretett Katánk Soros fogságából!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen a cikkben szereplő állítások mind a kitaláció szüleményei, ezek valóságtartalma 0, azaz szerintem megegyezik a Magyar Időkével.

kép forrása:pestisrácok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hanyeczmate.blog.hu/api/trackback/id/tr1113605541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGM 2018.01.26. 19:03:42

Jé, ez egy blog.
Máté blogger.
Mik ki nem derülnek, de nyilván ez is összefüggésben van Soros sátáni tervével és a Soros-féle összeesküvéssel. :)
HAJRÁ MÁTÉ!
süti beállítások módosítása